2e spoor den haag Grondslagen uitgelegd

De Wet Correctie Poortwachter stelt het u dan ook en uw chef bij geruime tijd verzuim daar alles met moeten doen passend werk te ontdekken. Er wordt vervolgens buiten een persoonlijk organisatie gezocht tot passend werk. Dit zo genaamde re-integratie tweede spoor pad.

In een re-integratie 2e spoor is aansluitend gekeken naar de belangstelling op een arbeidsmarkt en in het bijzonder waar de vacatures te ontdekken bestaan.

  Wij nemen in de eerste tijd regelmatig aanraking op met de oud-werknemer om te beluisteren hoe een nieuwe baan bevalt.

Mag de werknemer grotendeels alleen solliciteren? Vervolgens heeft hij weinig ondersteuning nodig. Onze begeleiding bezit vervolgens verdere ons controlerend karakter.

Na het intake gesprek vervaardigd een consultant ons startrapportage. Hierin wordt de duur aangaande dit pad aangegeven en alle stappen welke genomen kunnen geraken aankomen aan de orde.

De meemaken experts en coaches aangaande Xynthesis weten indien geen ander wat dit betekent teneinde vanuit moeilijke omstandigheid wederom werk te vinden dat bij u past.

De coaches in Den Haag bestaan vertrouwd betreffende de diversiteit aangaande het bedrijfsleven en staan een eigen, zorgvuldige service. Ze werken nauw betreffende jouw samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kan kunnen.

Het 2e-spoortraject start betreffende een kennismakingsgesprek met u dan ook mits werkgever. Na uw akkoord kunnen wij om een tafel met de medewerker. We inventariseren de arbeidsmogelijkheden en stellen ons helder trajectplan op.

Op precies identiek traject en in gelijke klasse als het vervoerbewijs over de persoon betreffende wie meegereisd is.

Wij melden u dan ook met genoegen info over re-integratie tweede spoor. We nemen dan in 24 uur aanraking op teneinde een mogelijkheden door te praten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. more info Neem aanraking betreffende het op

Uw eigen bedrijf beginnen vanuit ons ontslagsituatie? In die voor niets uitgave vindt u dan ook alle mogelijke tips en adviezen voor het starten over de persoonlijk evenement.

Vindt uw werknemer in 2 jaar geen andere baan, dan kan deze ons arbeidsongeschiktheidsuitkering (WIA) vragen. Tevens bovendien leveren wij u en uw werknemer ondersteuning en raadgeving. Komt de medewerker ook niet in aanmerking vanwege WIA? Dan neemt het UWV de service over het aan.

De werknemer kan tevens op detacheringsbasis aan het werk bij ons nieuwe baas. We geven gaarne advies over een (financiële) voordelen én de handige uitwerking hiervan.

Lieden vinden dit snelst ons andere baan zodra zij (weer) beschikken over zekerheid, een heldere motivatie en zelfkennis (module: In jouw kracht). Inzicht in hetgeen ze mogen en begrijpen wat zij willen (module:Loopbaanprofiel), ondersteunt voor dit peilen over een opties en geeft ons heldere focus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *